Muzikaal genieten

Muzikaal genieten
Info VVV Lo-Reninge
Markt 17 a
8647 Lo-Reninge
058/ 28 91 66

10.00 uur : onthaal met een kopje koffie en een boterkoek.

10.30 uur : BEZOEK BEZOEKERSCENTRUM JULES DESTROOPER
U brengt een bezoekje aan het bezoekerscentrum van de heerlijke koekjes van Lo waar u alles verneemt over het ontstaan en de grondstoffen die men gebruikt voor het vervaardigen van de heerlijke koekjes. Als afsluit brengt u ook een bezoek aan de proefbakkerij met degustatie. (dit bezoek is niet mogelijk op maandag, zondag en feestdagen)

12 uur : Het middagmaal is voor u gereserveerd. Maak vooraf de keuze van de groep bekend (de hele groep neemt hetzelfde menu).

14.30 uur : MUZIKALE WANDELING LO
Lo eens niet op de traditionele manier bezoeken maar ontdekken met een muzikale wandeling onder leiding van Wim & Trui Chielens. Zij nemen ons mee op een tocht langs de mooiste en boeiendste plekjes van ons stadje Lo. Zij brengen middeleeuwse ballades, een Gallicisch volksliedje, kleinkunst van Thé Lau en Willem Wilmink maar ook een ontroerend Frans lied uit de W.O.I en een nieuw loflied op Lo. Ze nemen ons mee naar de vroegste tijden van de middeleeuwse stad maar vertellen ook over de passage van schrijver Clem Schauwenaars en zelfs Don Quichote komt langs. Twee uur genieten van boeiende verhalen van Wim Chielens, ex-producer Radio 2 en liederen van Trui Chielens, ex-Eva de Roovere, Kotjesvolk.

16.30 uur : einde dagtrip

Prijs: : 23,00 p.p. excl. middagmaal vanaf 30 deelnemers

In de prijs inbegrepen: koffie + boterkoek,inkomgeld  tot bezoekerscentrum Jules Destrooper en gids in het bezoekerscentrum , wandeling met Trui en Wim Chielens. 

Copyright © 2018 VVV Lo-Reninge • Webdesign by Adiatis