Muzikale wandeling "Vergeten gerstenat"

Muzikale wandeling "Vergeten gerstenat"

Mocht Google Streetvieuw de vergeten en verloren brouwerijtjes en cafés mee aanduiden op het parcours in de Westhoek dan zou een doolhof aan staminees en kroegen ons deel worden. Hier en daar onthult een verloren schoorsteen een vergane brouwglorie of laat een afgebladderd plakkaat het bestaan van een estaminet vermoeden. Samen gaan we op zoek naar het rijke bierverleden. Theater, muziek en vooral veel passie voor de biercultuur in de Westhoek!

In het eeuwenoude hoppelandschap in de Westhoek vind je 's werelds beste brouwerijen en dus ook 's werelds beste bieren. Ooit een goed bewaard geheim, vandaag wereldnieuws. Bierliefhebbers van alle windstreken vinden vlotjes hun weg naar deze hoek.

Ook in Lo-Reninge vind je diverse sporen terug van een rijke biergeschiedenis. Met Chris Vandewalle hebben we ook een echte brouwer in huis die vanuit deze historiek opnieuw lekker authentiek Renings bier brouwt! Chris zorgde voor de verhalen en Yves Bonduee werkte die uit tot een onderhoudende en ontspannende wandeling. Histories op muziek tussen realiteit en fantasie. 

U kunt kiezen om tijdens of na de wandeling te proeven van een plaatselijk gerstenat en na de wandeling een maaltijd bereid met een biertje te nemen.

Prijs: € 225 per groep (excl. drank of maaltijd)

 

Duur: ong. 2 uur

Copyright © 2018 VVV Lo-Reninge • Webdesign by Adiatis