Hof Ten Thorre ****

Hof Ten Thorre ****
Sint-Corynstraat 5
8647 Reninge
0496/ 76 86 02
Hof ten Thorre is een actieve boerderij waar je met het boerenleven kan kennismaken terwijl je op vakantie bent.
De grote bloementuin verwend je in zijn uitbundige schoonkheid.  Van op de vijverterras kan je genieten van heel veel moois: kwebbelende eenden, vriendelijke zwanen, een fluitende merel, een roepende pauw, een schaapje die gestreeld wilt worden en zoveel meer...
Hoge bomen en hagen omringen onze boerderij en stralen een bron van rust uit en tegelijkertijd vormen ze een woongelegenheid voor vogels, insecten, egels...
Er is een mooi ingerichte vakantiewoning met 4 slaapkamers voor max. 15 personen met alle comfort zoals een ruime keuken en een knusse zithooek.
Daarnaast is er nog een zaaltje waar je feestjes kan geven met een capaciteit van een 80-tal mensen, voorzien met bar en keukentje.
Buiten kan je tot rust komen op de vijverterras met tuinmeubelen, bbq, alles goed omheind voor de allerkleinsten, schommels, glijbaan, trampoline, zwembadje, gocarts, kinderfietsen staan je ter beschikking.
In het dorp zijn er voldoende mogelijkheden voor een restaurant of tea-roombezoek, evenals een mooi verzorgde voedingswinkel.
Verschillende fiets- en wandeltochten liggen dichtbij.
Andere bezoektips zijn o.m. Flanders Fields te Ieper, pretpark Bellewaerde, Talbot House, pretpark Plopsaland, Ijzertoren.
Mooie steden dicht in de buurt zijn : Lo, Diksmuide, Veurne, Poperinge en Ieper.
Op een 7-tal kilometer ligt ook een groot meer om te zwemmen of waterpret te beleven.

Copyright © 2018 VVV Lo-Reninge • Webdesign by Adiatis