Kletskoppen

Kletskoppen

Voor de mousse:

60 gr geitenkaas

50 gr room

1 gr gelatine

Peper en zout

Voor de radijsjes:

6 radijsjes

50 gr appelazijn

75 gr water

25 gr suiker

Voor de crumble:

20 gr Kletskoppen

10 gr geitenkaas

10 gr panko

(japans broodkruim)

 

Bereiding

• Voor de mousse

Breng de room aan de kook, voeg de geitenkaas

toe, haal van het vuur en voeg de in koud water

geweekte gelatine toe. Kruid af met peper en zout.

Laat opstijven in de koelkast.

• Voor de radijsjes

Snijd de radijzen in twee, breng de azijn samen

met het water en de suiker aan de kook. Voeg de

radijzen toe en laat afkoelen.

• Voor de crumble

Mix alle ingrediënten en bak deze af op 170°C en

laat afkoelen.

 

Afwerking

Plaats de mousse in het midden van het bord, voeg drie

halve radijzen toe en werk af met de crumble en een

kletskopje.

Copyright © 2018 VVV Lo-Reninge • Webdesign by Adiatis