Hof Ter Lo ***

Hof Ter Lo is een historische hoeve die volledig gerenoveerd is , op wandelafstand (500m.) van het pittoreske polderstadje LO .

Gelegen langs het fiets- en wandelpad de Lovaart en bij fietsknooppunt 30 van de Westhoek  is dit de ideale uitvalbasis voor een geslaagde vakantie .Vele mooie uitstappen zijn hier mogelijk ,want je bent op het kruispunt van de mooie historische steden Ieper ,Veurne ,Poperinge en Diksmuide .

Kind vriendelijkheid is onze absolute troef : de vele gocarts ,minitractoren , trampolines ,zandbak ,tafelvoetbal ,pingpongtafel , het verzorgen van de dieren ,enz ... zorgen voor stralende kindergezichtjes en geven een ongelofelijke voldoening voor de ouders . De grote speelweide nodigt uit om te ravotten en zich uit te leven in de mooie natuur rondom .

Drie ruime en knusse vakantiewoningen  van 8, 14 en 21 personen met alle comfort. Ieder vakantiewoning is ingericht met elk een moderne, heel praktische keuken met vaatwas, oven, magnetron e.d., mooie en leuke zithoek met TV/DVD, WIFI, boekenkast, gezelschapspelen speelhoek, ...

Ieder terras is ‘zon-gericht’ met BBQ en leuke tuinmeubelen waar het gezellig is te vertoeven en om te relaxen in een uitzonderlijk mooi kader

van al het mooi’s wat de Westhoek biedt !

Daarnaast is er ook nog mogelijkheid om het feestzaaltje met keuken erbij te gebruiken, mocht je dit wensen...

Op 8 km hier vandaan te Reninge: Boerderijvakantie HOF TEN THORRE (www.tenthorre.be)

voor max. 15 personen en 2 kinderen

Copyright © 2018 VVV Lo-Reninge • Webdesign by Adiatis